Új megközelítésben az angyalbefektetői közösség építése Közép- és Kelet-Európában

 

 

Közép- és Kelet-Európa először kap az EEA és Norvég Alap támogatásával hosszútávú lehetőséget arra, hogy egyedi megközelítésben fejlessze a nők részvételét az angyalbefektetésekben és a kelet-európai gazdaság fejlődésében. A WINGATE projekt keretében a Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület – partnereivel együtt – három éven keresztül dolgozik azon, hogy megteremtsék azt az új modellt, amelyben növelni lehet a nők részvételét az innovációs döntéshozásban, az üzleti angyalbefektetésekben és a vállalkozásokban. Erre különösen nagy szükség van abban a térségben, amelyben a piacgazdaság mindössze 30 éves múltra tekint vissza. A projekt az érintetteket és vezető döntéshozókat különböző konferenciák keretében, a leendő angyalbefektetőket pedig klub és kísérleti képzések során vonja be.

A Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület partnerei:  a Serbian Venture Network, Szerbiából,  a National Association of Entrepreneurs, Romániából és Moldovából, a Kvinner i Business,  Norvégiából és az SKC-Consulting,  Magyarországról.

A projekt időtartama: 2020. július 1. – 2023. június 30.

Csatlakozzon hozzánk! Email: womenbusinessangels@gmail.com

A WINGATE projekt Izland, Liechtenstein és Norvégia részéről az EEA and Norway Grants Fund for Regional Cooperation keretében részesült támogatásban.

A projekt weboldala: wingateproject.com