8. Angyal Tréning (Budapest 2018. június 4.)

2018. június 4.

Ki írhat az autók elektronikus szervizkönyvébe? Szeretne Magyarország az autóiparban játékos lenni?

A Nők/Üzlet/Angyalok vendége volt az a magyar startup amelyik digitális transzformáción viszi keresztül a szervizelés, mint szolgáltatást.

“Tegyük két hajtóművessé a magyar és a régiós gazdaság gépét azzal, hogy az érdeklődő nőket és férfiakat egyaránt képessé teszünk arra, hogy közelebb kerüljenek az innovatív üzleti modellek és vállalkozások, a startupok világához!” – ezzel a gondolatébresztő felhívással indította Szabó Eszter, a
Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület elnöke a 2018. június 4.-i nyolcadik Üzleti Angyalbefektető Tréninget.

A ma Magyarországon egyedülálló képzést, amelyet minden hónap első hétfőjén késő délután rendezünk meg hiánypótló céllal indítottuk el. Minden alkalommal lehetőséget adunk arra, hogy a résztvevők
nagy hazai vagy nemzetközi gyakorlattal rendelkező szakemberek hasznos, praktikus a startupok és angyalbefektetőik világára vonatkozó háttértudással gyarapodjanak, hogy igazi, hús-vér vállalkozókkal találkozzanak. Minden bemutatkozás után konstruktív értékelő beszélgetést folytatunk, amely az üzleti angyalbefeketető tudásának egyik fontos alapköve.

Tegnap három startuphoz és az angyalbefektetőik, mentoraik történetével foglalkoztunk: Kállai Cecília segítségével belekóstolhattunk a Frida projektbe, amely az Európában kb. 70 millió embert érintő ételallergiával küzdők számára kísérel meg megoldást nyújtani a biztonságos étterem választásában. A projekt jelenleg a K&H bank inkubációjában vesz részt miközben egyik mentora a Nestlé Magyarország HR vezetője. Ezután a Szerviz X ötletgazdája és fejlesztője, Szűcs József (szerviz7.hu) mutatkozott be kiválóan skálázható termékeivel. A sort Limbacher Tivadar zárta: a Ma este színház történetébe avatott be és az előző projektjeinek angyalbefektetői tapasztalatait osztotta meg. A legújabb, a kriptovaluták világába belépő észtországi ötletéről is beszélt.

Ismét egy inspiráló estét töltöttünk együtt, ahonnan mindenki elvitt két kulcsmondatot. Egyet Tivadartól: “Ha az ember nem vág bele azonnal a projektjébe teljes szívvel még akkor, amikor még szégyelli mások előtt, akkor nem lesz az ötletből semmi.” A másikat Hild Imrétől, aki a Nők/Üzlet/Angyalok Angyal Tréningjeinek szakmai hátterét adja: “A Szerviz X egy kiváló példa arra, amikor a vállalkozó a kezdetektől közel dolgozik, együtt él, együtt lélegzik a piaci célközönséggel, és folyamatosan törekszik arra, hogy még közelebb kerüljön hozzájuk, még inkább megértse őket. Ez egy startup sikerének az egyik legfontosabb záloga.”

A tréning segítségével zajló kollektív tanulási folyamat csak Nők/Üzlet/Angyalok tagoknak áll nyitva. A június 4-i alkalommal kinyitottuk a tréninget a partnereink számára. Ha érdekli Önt/Téged az
angyallá válás útja egyszer szívesen látjuk.

Ha élni kíván vele, jelzést a womenbusinessangels@gmail.com email címre kérünk, és szívesen látjuk egy alkalommal.

Limbacher Tivadar a Ma este színház történetébe avatott be és előző projektjeinek angyalbefektetői tapasztalatait osztotta meg. A legújabb, a kriptovaluták világába belépő észtországi ötletéről is beszélt.