Kék óceán stratégia: Szabó Eszter, alapító elnökünk az MVÜK vendégeként az innovációról

A Nők/Üzlet/Angyalok Egyesületnél fő célunk a nők bevonásával koedukált innovációs tér kialakítása, a helyi tőkeakkumuláció elősegítése, és a nemzetközi piacra törő innovatív cégek növekedésének helyi finanszírozása révén nagyobb hozzáadott érték létrehozása Magyarországon és Közép-Kelet Európában. Sok a közös pont a mi stratégiánk, és a Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közösségenek (MVÜK) céljai között.

Ezért január 15-én, az MVÜK meghívására Szabó Eszter, alapító elnökünk, és Hild Imre Egyesületünk üzleti angyaltréningjének szakmai vezetője az MVÜK Női Klubjának vendégeként a startupok és az üzleti angyalbefektetők innovatív világáról beszélget majd a cégvezető hölgyekkel.

Szó lesz majd arról, hogy mi fán terem a „startup” vállalkozás. Miben más, mint a többi? Miért lehet fontos a szerepe egy startupnak egy nagyvállalat életében? Miért, kik és hogyan támogatják a startupok kialakulását és fejlődését? Hogy válhatunk üzleti angyalbefektetővé? Miért kiemelten fontos kérdés ez most Közép-Kelet Európa gazdasága számára, így Magyarországon is? Ha startuppal szeretnénk dolgozni, hol és hogyan keressünk megfelelőt?

További információ: http://bit.ly/2H87ZtB