13. Angyalbefektetői tréning (Budapest, 2019. január 7.)

A 13. Angyalbefektetői tréningünk 2019. január 7-én este 6 órakor került megrendezésre a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarában, annak partnereként.

Ezúttal több izgalmas témánk is volt.Elsőként a Cyreco nevű startuppal ismerkedhettünk meg. Alkalmazásuk egy olyan digitális szolgáltatás, amely segítséget nyújt a rövidtávú lakáskiadóknak ajánlásokat adni a vendégeik számára. A házigazda tapasztalataira és annak bizalmi kapcsolatára a vevő között. Ennek használatával a szállásadók növelni tudják szolgáltatásuk minőségét és bevételét.

Következő pontban bemutatkozott nekünk a Tőkeportál nevű első magyar közösségi finanszírozási portál, akik által először egy mini-tréningen vehettünk részt és megismerhettük hogyan is illeszkedik be egy közösségi finanszírozási rendszer a magyar illetve a Közép- és Kelet-Európai finanszírozás innovációs ökoszisztémájába.
Majd Szeles Nóra, az alapító mesélt stratupjáról, hogyan is nyílik lehetősége a hazai lakosság befektetőinek itthoni startupokba fektetni. A Tőkeportál által könnyen egymásra találhatnak a tőkét kereső ambiciózus vállalkozások, projektgazdák és a befektetési lehetőségek iránt érdeklődő közösségi befektetők.  A Tőkeportálon szerzett részvénytőkéből fejlődő vállalkozások pedig képesek lesznek megcélozni a tőzsdére lépést is.

Az eseményről készült felvételek hamarosan elérhetőek lesznek YouTube csatornánkon.

Várjuk az érdeklődőket február 4-i tréningünkön!

Információ és kapcsolat: womenbusinessangels@gmail.com