WBA Tréning: Az ökoszisztéma


Space

A Nők/Üzlet/Angyalok Egyesület első online képzése március 2-án került megrendezére, amely a 2021-es szemeszter kezdő eseménye volt.

Nagyon jó volt látni, hogy hány embert érdekelt ez a téma. Az előadások és a megbeszélések alapján egyértelmű, hogy az innovációs ökoszisztéma nagyon összetett, és szerencsére alkalmunk volt több szempontból is megvizsgálni. Ezt az eseményt további 4 ilyen tréning követi havonta, és ezek között a tréningek között klubeseményeket szervezünk, jobban az angyalberuházások gyakorlati részére koncentrálva.

A legfontosabb tanácsok a tréningről:

  • Hild Imre tanácsa az volt, hogy ismerje meg a helyi és globális szereplőket, akik segíthetnek az induló vállalkozásoknak, különben ugyanazokat a régi hibákat ismételgeti alapítóként.
  • Dr. Christina Theodoraki hangsúlyozta, hogy senki ne másolja és illessze be a Szilícium-völgy modellt, mivel minden hely más és más.
  • Gary Whitehill hangsúlyozta, hogy a helyi cápák eltorzíthatják azt az ígéretes utat, amelyet a nemzetközi és a helyi mester elméje felhív egy sikeres és gyors ütemterv elkészítésére egy ökoszisztéma számára.

A legjobb pillanatokat a tréningről megtekintheti itt.

Hogyan tudhat meg többet a szemeszterről és csatlakozhat ahhoz? Töltse ki a regisztrációs űrlapot a weboldalon!

Ha további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal:

  1. Verő Barbara (vero.barbara@futureproofconsulting.eu, +36205565058) 
  2. Szabó Eszter a WBA-tól (eszter.szabo@eszterforcee.com)