WBA Club: Az ökoszisztéma


Space

Első klubeseményünket március 16-án tartottuk a WBA 2021 tavaszi szemeszter keretében!

Az első, március 2-i képzésen elemzett témát folytatva megvizsgáltuk a közép-kelet-európai (CCE) innovációs ökoszisztéma korszerűségét.

Néhány kiemelt eseménye a rendezvénynek:

  • Miután Szabó Eszter, a WBA elnöke megnyitotta a rendezvényt, a Prezit képviselő érkező Somlai-Fischer Ádám az amerikai innovációs ökoszisztémában szerzett tapasztalatairól mesélt és arról, hogyan lehet ezeket adaptálni Közép-Kelet-Európában. Ismertette a Bridge Budapest kezdeményezést is, amelynek célja megváltoztatni a keretrendszert, valamint a magyar vállalkozások és a vállalkozói szellem körüli gondolkodásmódot. Ádám hangsúlyozta a sokszínűség és a nők innovációba való bevonásának szerepét.
  • Őt Nőthig-Hegedűs Enikő, az EdUcate társalapítója követte, aki a kapcsolatok, a szakértelem és a tanácsadás fontosságát hangsúlyozta – mint a fejlődés legfontosabb eszközét. Azt tanácsolta az új startupoknak, hogy minél előbb lépjenek kapcsolatba befektetőknél, mert a visszajelzések már az első lépésektől döntőek.
  • A következő felszólaló, Katona Emese, az Askara társalapítója egy párok számára kialakított speciális társasjátékot mutatott be, és igyekezett válaszolni a COVID párkapcsolatokkal kapcsolatos kihívásaira. A bemutatót angyalok és leendő angyaloktól érkező kérdések, megjegyzések és javaslatok követték.

A rendezvény legfontosabb eseményeit megtekintheti itt.

Hogyan tudhat meg többet a szemeszterről és csatlakozhat ahhoz? Töltse ki a regisztrációs űrlapot a weboldalon!

Ha további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal:

  1. Verő Barbara (vero.barbara@futureproofconsulting.eu, +36205565058) 
  2. Szabó Eszter a WBA-tól (eszter.szabo@eszterforcee.com)