WBA Tréning: Az induló vállalkozások életciklusa


Space

Második tréningünket március 30-án tartottuk a WBA 2021 tavaszi szemeszter keretében!

Az esélynek nincs hatalmas felirat a homlokán, mondván, hogy ez egy lehetőség” – mondta Hild Imre a Női Üzleti Angyalok második képzésén, március 30-án 18 órától. Az esemény a vállalkozói szellem témakörét, a startup életciklusát, a főbb fázisokat és kihívásokat, valamint az üzleti angyalok szerepét járta körül.

Néhány kiemelt eseménye a rendezvénynek:

  • Szabó Eszter, a WBA elnöke nyitotta meg az eseményt, Hild Imre pedig megtartotta felvezető előadását. Fontos tanács volt, hogy a siker döntő eleme az időzítés: ha egy üzleti ötlet – még ha jó is – túl korai, vagy talán késő, akkor nem fog boldogulni.
  • Imrét Christopher ‘Che’ Mott követte, aki megosztotta velünk az IT&AI színtéren szerzett tapasztalatait az Egyesült Államokból és Európából. Che szerint bármennyire is okosak az alapítók, bármilyen ragyogó egy induló ötlet, a jó stratégiai üzleti gondolkodásmódot hozzá kell adni a mixhez a boldogulás érdekében.
  • Németh Gergely bemutatta következő előadónkat, Petheő Attilát a Corvinus Egyetemről. Attila nappal akadémikus, éjszaka vállalkozó, számos magyar és nemzetközi fesztiválon és rendezvényen dolgozik vállalkozásokkal – a Lupa Glampingtől Glastonburyig. Számos példát és érdekes felismerést nyújtott nekünk tapasztalataiból.

A tréninget rövid kérdések és válaszok zárták, és meghívást adtunk a következő WBA Club rendezvényünkre április 13-án 18 órakor.

Az esemény kiemelt pillanatait megtekintheti itt.

Hogyan tudhat meg többet a szemeszterről és csatlakozhat ahhoz? Töltse ki a regisztrációs űrlapot a weboldalon!

Ha további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal:

  1. Verő Barbara (vero.barbara@futureproofconsulting.eu, +36205565058) 
  2. Szabó Eszter a WBA-tól (eszter.szabo@eszterforcee.com)