WBA Club: Az induló vállalkozások életciklusa


Space

Második Club eseményünket április 13-án tartottuk a WBA 2021 tavaszi szemeszter keretében!

Az esemény házigazdája Verő Barbara volt, üdvözlő megjegyzésekként Szabó Eszter, a WBA elnöke kiemelte a Tréning és Club rendezvénysorozat néhány kulcselemét.

Néhány kiemelt eseménye a rendezvénynek:

  • Hild Imre bemutatta aznapi előadóinkat: először Bárdos Kristóf, a Green Fox Academy társalapítója osztotta meg tapasztalatait az induló vállalkozásokkal, az angyalokkal és a befektetésekkel kapcsolatban. Rámutatott, hogy az induló alapítók számára a legfontosabb, hogy valóban és mélyen megértsék a problémát, amelyet megpróbálnak megoldani. Kristóf segített nekünk abban is, hogy jobban megértsük a befektetői dinamikát: például a kockázatitőke-társaságok a gyakori tévhitekkel ellentétben örömmel látnak angyalbefektetőt a fedélzeten, és nem érdekli őket az angyal kivásárlása. Inkább a közös munka, az angyalok szakértelmére és hálózatára építve megsokszorozódik a siker esélye.
  • Második előadónk Pancsa Emese, a Compocity társalapítója volt. Emese kifejtette, hogy start-upok csapatának felépítésekor a szakértelemnek kell a legfontosabbnak lennie. Az elkötelezettség szempontjából összehasonlította a start-up és a befektető kapcsolatát a házassággal is.
  • Az este harmadik előadója Andrew Hartványi volt az induló Stokes cégtől, aki intelligens, mesterséges intelligencián alapuló ajánlási megoldást kínál a weboldalak és ügyfeleik számára.

Hogyan tudhat meg többet a szemeszterről és csatlakozhat ahhoz? Töltse ki a regisztrációs űrlapot a weboldalon!

Ha további kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal:

  1. Verő Barbara (vero.barbara@futureproofconsulting.eu, +36205565058) 
  2. Szabó Eszter a WBA-tól (eszter.szabo@eszterforcee.com)